Starta dagen medvetet

En fantastisk start på dagen!

Vi börjar med en mindfulnessövning för att landa i nuet och hitta kontakt med dig själv. Vi väcker sedan upp kroppen med rörelseövningar för att förbereda oss för härlig fysisk träning med fokus på kondition och kroppsstyrka till peppande musik. När vi har arbetat igenom hela kroppen varvar vi ner med mjuka och avslappnande rörelseövningar inspirerade av yoga som återfuktar bindväven och ger ny energi till kropp och sinne. Du utgår alltid från dig själv och dina egna förutsättningar i alla övningar. Alla kan vara med.  Efter 1,5 timme är du fylld med energi och har hela dagen framför dig!

Kommande event:
När: Fredag 30 juli 07.30-09.00
Var: Svaneholm, vi samlas på stora parkeringen utanför slottet
Investering: 250kr. Vill du ta med egen fika och picknicka med oss efteråt är du hjärtligt välkommen att göra så!
Anmälan: till halsaihelhet@gmail.com senast 28 juli, betalning bekräftar bokning. Anmälan är bindande men platsen kan överlåtas. Om du blir sjuk kan du ha din plats innestående till ett annat event under 2021. Barn och ungdomar är hjärtligt välkomna i vuxet sällskap. Inför eventet kommer ett mail med mer info.   
Betalning: Swish 1231335652 (En bit hälsa, Malin Klang). Namn och email i meddelandet, tack! Inför eventet kommer ett mail med mer info.

  _________________________________

När: Lördag 28 augusti 07.30-09.00
Var: Smygehus, vi samlas på parkeringen
Investering:  250kr. Vill du ta med egen fika och picknicka med oss efteråt är du hjärtligt välkommen att göra så!
Anmälan: till halsaihelhet@gmail.com senast 26 augusti, betalning bekräftar bokning. Anmälan är bindande men platsen kan överlåtas. Om du blir sjuk kan du ha din plats innestående till ett annat event under 2021. Barn och ungdomar är hjärtligt välkomna i vuxet sällskap. Inför eventet kommer ett mail med mer info.
Betalning: Swish 1231335652 (En bit hälsa, Malin Klang). Namn och email i meddelandet, tack! Inför eventet kommer ett mail med mer info.


Hjärtligt välkommen önskar Malin & Emma