Avsluta Dagen Medvetet

Varmt välkommen att avsluta dagen medvetet med oss!

Vi börjar med en mindfulnessövning för att släppa taget om det som varit tidigare under dagen, landar i nuet och hittar kontakt med dig själv. Vi mjukar sedan upp kroppen med rörelseövningar för att förbereda oss för härlig fysisk träning med fokus på kondition och kroppsstyrka till peppande musik. När vi har arbetat igenom hela kroppen varvar vi ner med avslappnande rörelseövningar inspirerade av yoga som återfuktar bindväven och ger ett skönt lugn för kropp och sinne. Du utgår alltid från dig själv och dina egna förutsättningar i alla övningar. Alla kan vara med. Efter 1,5 timme har du stärkt upp kroppen, släppt taget om spänningar och en skön rofylld känsla infinner sig.


Kommande event:

När: Onsdag 23 juni kl 18.30-20.00
Var: Svaneholm, vi samlas vid den stora parkeringen utanför slottet.
Investering: 250kr
Anmälan: till halsaihelhet@gmail.com senast 21 juni, betalning bekräftar bokning. Anmälan är bindande men platsen kan överlåtas. Om du blir sjuk kan du ha din plats innestående till ett annat event under 2021. Barn och ungdomar är hjärtligt välkomna i vuxet sällskap. Inför eventet kommer ett mail med mer info.   
Betalning: Swish 1231335652 (En bit hälsa, Malin Klang) Namn och email i meddelandet, tack! 

  _________________________________

När: Onsdag 11 augusti kl 18.30-20.00
Var: Mossby, vi samlas på parkeringen vid kiosken.
Investering: 250kr 
Anmälan: till halsaihelhet@gmail.com senast 9 augusti, betalning bekräftar bokning. Anmälan är bindande men platsen kan överlåtas. Om du blir sjuk kan du ha din plats innestående till ett annat event under 2021. Barn och ungdomar är hjärtligt välkomna i vuxet sällskap. Inför eventet kommer ett mail med mer info.   
Betalning: Swish 1231335652 (En bit hälsa, Malin Klang) Namn och email i meddelandet, tack!

 
Hjärtligt välkomna Malin & Emma